סדנת לחמי בריאות ממחמצת
האוכל שאני הכי אוהבת בעולם זה לחם שיצא מהתנור.
כשכל הבית מריח מלחם שנאפה זה פשוט אושר עבורי.
בוודאות זה הריח הכי מדהים בעולם!
חולמים גם שהבית שלכם מריח מלחם?
חוששים כי זה נראה לכם מסובך מדי?
מוזמנים להצטרף לסדנת לחמי מחמצת ללא לישה. הכי פשוט שיש.
להגשים את החלום ולאפות לחמי בריאות אצלכם במטבח.
מה נלמד?
- מה זה בכלל מחמצת
- מה ההבדל בין מחמצת לשמרים?
- איך מכינים מחמצת ואיך מגדלים אותה.
- איך תופח לחם?
- מה זה לחמי בריאות ואיפה משיגים אותם.
- סוגי הדגנים הקיימים לאפיית לחם.
- לחמים ללא לישה.
- כל סודות הלחם.
מה נכין ביחד בסדנא?
- בצק מקדים להכנת לחם
- כיכר לחם אישית לכל משתתף
- בלילה להכנת לחם
מה בתפריט לארוחה המשותפת?
- מבחר של לחמים מסוגי דגנים שונים (שאני אפיתי כמובן).
- שלל ממרחים מפתיעים.
- מרק עונתי לפי הירקות שגדלים בעונה או בגינה שלי.
- סלטים צבעונים מהשדה ומהגינה הכי טרי שיש.
מה תקבלו?
- מחמצת מחמד משלכם שתוכלו לגדל בבית.
- כיכר הלחם שהכנתם שתוכלו לאפות בבית.
- ארוחה צבעונית ובריאה.
- מתכונים להכנת לחם בבית.
איפה?
סדנאות הלחם מתקיימות אצלי במטבח בקיבוץ שדה נחמיה שבגליל.
כמה עולה?
עלות סדנת לחמי מחמצת 250 ש"ח למשתתף כולל:
- ארוחה טעימה ובריאה
- טעימת מבחר לחמים מסוגים שונים
- מחמצת מתנה לכל משתתף
- כיכר לחם לאפייה אצלכם בבית
- ומתכונים כמובן
על מה נדבר?
בסדנאות שלי מדברים על העולם הבריא שלי פה בגליל.
על טעמים, על טבע, על בריאות.
על הבחירות של האוכל שאנחנו מכניסים לגוף שלנו.
על בישול עונתי, ולמה לאכול ירקות שגדלים בעונה.
והמון טיפים לבישול בריא.
למי זה מתאים?
סדנת לחמי מחמצת מתאימה למי שכבר מכין לחם בבית וגם למי שרק חולם ומעולם לא הכין
לכל מי שחולם לקום לריח לחם שנאפה בתנור.
לכל מי שנרתע מהכנת לחם וחשב שזה מסובך.
לכל מי שרוצה להכין לחמים בריאים יותר.
לכל מי שרוצה לעבור מלחמי שמרים למחמצת.