סדנת בישול עונתי – קייצי
קיץ…
יודעים איזה ירקות גדלים בקיץ?
בואו לבשל איתי יחד.
ולהכיר את ירקות העונה.
ללמוד על בישול עונתי
ולאכול ארוחה קייצית, צבעונית ובריאה!
-
לבקר בגינת הירקות שלי!
-
להכיר בישול עונתי
-
ולהרגיש נפלא
אז מה יהיה לנו בסדנת בישול עונתי קייצי?
נכין מגוון של מנות צבעוניות שיכולות להיות ארוחה שלמה וגם כאלו שיתווספו לכל ארוחה.
הסדנא מתנהלת תוך כדי בישול משותף
קוצצים, מרדדים, מערבבים וטועמים…ביחד.
תוך כדי בישול וקיצוץ אוכלים ביחד ושותים יין…
ומבשלים…ואוכלים…
הכי כיףףף.
מה שבטוח…לא תשארו רעבים…
להרשמה לחצו כאן
מה נבשל?
- נפתח את התאבון: במרק גספאצ'ו קר ומרענן מעגבניות שרק נקטפו
- מנת נשנוש מפתיעה: טאקו חציל
- שיפודי ירקות וטופו ברוזמרין מהגינה שלי
- חטיף נאצ'וס מקסיקני שנכין יחד ונאכל עם סלסות מקפיצות ושמחות
- חייבים סלט צבעוני במיוחד: סלט מקסיקני קייצי
- מנה עיקרית בול לקיץ: פוטוצ'יני זוקיני בפסטו קרמי מפתיע
- מנה עיקרית בריאה וממלאה: ארוחה בקערה: קינואה קיטנייה וירוקים מהגינה
- שתצאו בהרגשה מתוקה: מתוק ובריא – קינוח צ'יה קליל ומרענן
מה נלמד?
בסדנת בישול עונתי קייצי נתמקד בהכנת אוכל בריא, פשוט וקל להכנה
מירקות שגדלים בעונת הקיץ, בשילוב דגנים וקיטניות.
נדבר על ירקות הקיץ ולמה כדאי לאכול ירקות שגדלים דוקא בעונה.
נלמד מה האיכויות של ירקות ופירות (למשל מחממים או מקררים, כבדים או קלים, יבשים או שומניים…)
ומה האיכויות של ירקות ופירות שגדלים בעונה החמה.
וכמובן מה להכין איתם.
תוך כדי נדבר על מלא דברים שקשורים לעולם הבריא שלי:
-
- מה זה בכלל תזונה בריאה
- מלא טיפים לבישול בריא
- תזונה על פי הרפואה האיורוודית
- מה זה בישול צמחוני/טבעוני בריא
- ועוד מלא נושאים שמעניינים אותכם
ואת המתכונים, שכולם ממש – אבל ממש, קלים להכנה- תקבלו כמובן בשביל שתוכלו להכין גם בבית.
להרשמה לחצו כאן
למי זה מתאים?
מתאימה ל: 10-15 משתתפים כאלו שמבשלים וכאלו שממש לא…ממש, אבל ממש לא חייבים להיות בשלנים בשביל להנות וללמוד.
אפשר כמובן לתאם סדנאות בישול לארועים משפחתים, ימי הולדת, מפגש חברות ,גיבושי עובדים, מסיבת רווקות… ומה שבא לכם…
- הסדנה צמחונית ומתאימה גם לטבעונים.
איפה?
הסדנאות מתקיימות אצלי במטבח בקיבוץ שדה נחמיה, במקום הכי יפה שיש – בגליל.
הסדנא כוללת ארוחה ממש גדולה מכל מה שבישלנו יחד.
יין גלילי מלווה את הארוחה שלנו.
משך הסדנא כשלוש שעות של שמחה וכיף.
בא לי לבשל איתכם יחד כי לבשל בריא יכול להיות ממש פשוט, קל וטעיםםםםםםםםם
כמה עולה?
עלות הסדנא: 250 ש"ח למשתתף
המחיר כולל את כל הרכיבים, הארוחה, יין והמתכונים כמובן . אין צורך להביא איתכם כלום מלבד תאבון….מבטיחה שכל מה שתלמדו תוכלו לבשל בקלות לבד אצלכם במטבח!
להרשמה לחצו כאן
מה עוד?
- אפשר לשלב לינה בצימרים באזור
- אפשר לשלב יום שוק גלילי – יום של כיף בעולם הבריא שלי בגליל
- ויש לי עוד מלא רעיונות…
- לפרטים נוספים מוזמנים להתייעץ איתי.