זיכרונות?
בעודי מטיילת בשדות???
וחושבת על שלל ירקות???
(בדיוק שותלת את ירקות החורף בגינה שלי)
נזכרתי במסעדה הראשונה שהייתה לאהרוני?
(ממש מעניין מאיפה מגיחים הזיכרונות)
ומנה ספציפית שאכלתי שם לפני כשלושה עשורים?
והנה שחזור מתכון מזיכרון
הזיכרון שלי לא משהו? אבל המנה יצאה משהו משהו✌✌✌
טופו כרשה ובוטנים בהשראת המטבח הסיני???
מה צריך ל 2 מנות:
2 כרשות החלק הבהיר חתוכות לאלכסונים בעובי כחצי ס"מ
2 שיני שום קצוצות קטן קטן
2 כפיות ג'ינג'ר קצוץ קטן קטן
חתיכת פלפל חריף קצוצה קטן קטן
1 בצל ירוק החלק הירוק בלבד פרוס דק
חצי חבילה טופו חתוכה לקוביות קטנות (אני אוהבת טופו קדיתא)
2 כפות שמן
2 כפות סויה
2 כפיות שמן שומשום
3 כפות מים רותחים
2 כפות בוטנים טבעיים קלויים
הכנה:
במחבת: לחמם שמן וכשחם ממש להכניס שום ג'ינג'ר צ'ילי לטגן דקה
להוסיף טופו לטגן דקה
להוסיף כרשה לטגן דקה
לערבב היטב
להוסיף סויה ושמן שומשום ומים רותחים
ולבשל עוד 2-3 דקות
לכבות
להוסיף בצל ירוק ובוטנים ולערבב
להגיש עם אורז זה נפלא
צמחוני, טבעוני, נטול גלוטן