קציצות טופו ברוטב דלעת קשיו:
לרוטב:
500 גרם דלעת
1/4 כוס קשיו מושרה לילה
2 שיני שום
עלה מרווה
מלח ופלפל
לקציצות:
150 גרם טופו – לטחון למשחה
1/2 כוס פטרוזליה קצוצה
1/2 בצל סגול קצוץ קטן
1 שן שום כתושה
2 כפות שמן זית
1/4 כפית כמון
1/2 כפית פפריקה
3 כפות קמח חומוס
מלח ופלפל
בסיר: לקלף דלעת לחתוך לקוביות ולבשל עד התרככות (כ10-15 דקות)
בקערה: לערבב טופו, פטרוזליה, שום, בצל, שמן זית ותבלינים ואז להוסיף קמח חומוס ולערבב בעדינות לאיחוד.
לעשות קציצות בגודל כדור פינג פונג ולשטח מעט בתבנית. להזליף מעל הקציצות שמן זית ולאפות 180 מעלות 10-15 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות יפה.
בבלנדר: לטחון קשיו מסונן ודלעת מבושלת, שום ועלה מרווה עד שמתקבל קרם אחיד
(אם סמיך מדי אפשר להוסיף מעט מיים)
בסיר: לחמם רוטב לכמה דקות ןלהכניס את הקציצות לבישול קצר בתוך הרוטב.