דלעת במאפינס??? האמת למה לא?
המתבגרת הפרטית: "כשאת אומרת לי מאפין דלעת זה עושה לי בחילה…אבל זה ממש…ממש… טעים"… אמרה, חיסלה, ביקשה עוד…
נרשמה הצלחה!!!
מאפינס דלעת ואגוזים – טבעוני – בריא – והכי חשוב טעיםםםםם
מאפינס דלעת ואגוזים
יבשים:
1+3/4 כוסות קמח כוסמין (קונה 70% הכי מתאים לעוגות)
2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית ג'ינג'ר טחון
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית מלח
1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
1/4 כוס שוקולד מריר (לפחות 70% קקאו) קצוץ קטן
רטובים:
1 כוס מחית דלעת (מקלפים חותכים לקוביות מבשלים עד שרך כ-10-15 דקות וטוחנים למחית)
1/2 כוס סירופ מייפל טבעי
1/2 כוס חלב שקדים
3 כפות שמן קוקוס
בקערה: לערבב יבשים – ללא אגוזים ושוקולד
להוסיף: מחית דלעת, חלב שקדים, מייפל ושמן קוקוס ולערבב רק עד איחוד מרכיבים (לערבב כמה שפחות אחרת מסתכנים בעוגת חנק…)
להוסיף לערבוב קל: אגוזים ושוקולד
לשמן תבנית מאפינס בשמן קוקוס
לאפות 170 מעלות
אחרי שמוציאים מהתבנית לגלגל קלות במעט סוכר קנים בשביל היופי