כמעט כמו באמריקה…אבל ממש פה קרוב…מכירת דלעות על הדרך במושב ליד…ברור שהייתי חייבת לעצור…
מכירים דלעת ספגטי? תיכף מבשלת מתכון…
הילדים לא אוהבים דלעת…
אבל ממש אוהבים ספגטי???
נסו להכין יחד דלעת ספגטי…ואז יקרה הקסם!
כל כך קל ואולי גם אתם תאהבו – כמוני.
מתאים גם למבוגרים שמרגישים ילדים עדיין…גם כמוני…
צריך לקנות דלעת ספגטי…אם יש בדוכן בכפר…הכי כיף…
6-8 עגבניות שרי קצוצות או עגבנייה רגילה קצוצה קטן
1 שן שום כתושה
כמה עלי בזיליקום טרי קצוצים
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור גרוס
לחצות את הדלעת לשניים לאורך ולסלק גרעינים בעזרת כף (ממש קל).
תנור: לחמם ל200 מעלות.
בתבנית: לסדר עם הקליפה בחוץ והפנים פונה כלפי מטה ולאפות עד שמתרכך (בערך 20-30 דקות תלוי בגודל הדלעת).
כשמתקרר: לקחת מזלג ולגרד את פנים הדלעת. וכאן קורה הקסם…מדלעת לספגטי!!!
בקערה: ספגטי דלעת, שום כתוש, עגבנייה קצוצה, בזיליקום, שמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס – לערבב.
למלא בקערת הדלעת שהתרוקנה…ולזלול…ותגידו אם זה לא טעים???