הלביבה הכי טרנדית בעיר…חייבת להיות מקייל…
האמת? אני לא מתה על קייל (יודעת – זה לא פוליטקלי קורקט)…אבל דוקא הוא קרץ לי היום…אוהבת אתגרים…זמן להתיידד עם קייל. בתכלס הוא מפוצץ בסיבים תזונתיים ויטמינים וסידן. יכול לסייע להורדת כולסטרול, מוריד סיכוי לסרטן, מפחית דלקת. בקיצור שווה להתיידד איתו.
מתכון ללביבת קייל טרנדית:
1 חבילה קייל (שלי הייתה 200 גרם)
1 תפוח אדמה
1 בצל
1 כוס קוואקר דק
מלח ופלפל שחור
3-4 כפות צנוברים
2 כפות שמן זית + עוד קצת להזליף מעל
הכנה:
במעבד מזון: לקצוץ קייל
בסיר עם מיים רותחים לחלוט קייל קצוץ 2 דקות במיים רותחים ולסנן טוב טוב מכל הנוזלים.
במעבד מזון: בצל ותפוח אדמה לקצוץ דק.
בקערה: קייל, בצל, תפוח אדמה – לערבב
להוסיף מלח ופלפל, 2 כפות שמן זית, 1 כוס קוואקר וצנוברים.
בידיים רטובות ללבב לביבות לסדר בתבנית על נייר אפייה.
להזליף מעל מעט שמן זית.
ולאפות בתנור 200 מעלות כ 15-20 דקות מכל צד.
זמן להתיידד עם קייל.
האמת – התיידדתי…