לפני…
אחרי…
איך שראיתי הבוקר כמה תרד צמח לו בגינה שלי ישר בא לי פאלק פניר…אה…פאלק טופו.
מתכון:
300 גרם תרד טרי, שטוף, חלוט במיים רותחים וישר למי קרח ככה ישאר הצבע הירוק המהמם!
חתיכת צ'ילי לפי כמה שאוהבים חריף
1 שן שום חתוכה גס
1 כף ג'ינג'ר חתוך גס
כל זה לבלנדר למחית חלקה
לרוטב:
1 בצל בינוני קצוץ קטן
1 עגבנייה בינונית קצוצה קטן
3 שיני שום קצוצות
1/2 כפית זרעי כמון
1/2 כפית כורכום
1 עלה דפנה
1/4 כפית גרם מאסלה
200 גרם טופו חתוך לקוביות
1/3 כוס מיים (אפשר מהחליטה של התרד)
מלח
2 כפות שמן
במחבת: לחמם שמן ולהוסיף זרעי כמון עד שמתפצפץ ואז להוסיף עלה דפנה. לערבב לרגע ולהוסיף בצל קצוץ עד הזהבה. להוסיף שום ולערבב 1 דקה. להוסיף עגבנייה ולערבב עד שמתרככת. להוסיף כורכום ולערבב היטב. להוסיף קוביות טופו ולערבב 2 דקות. להוסיף מחית תרד ו1/3 כוס מיים (אפשר ממי החליטה של התרד). להוסיף גרם מאסלה ומלח ולבשל 5 דקות (אם סמיך מדי להוסיף עוד מעט מיים).