לא תאמינו מה מצאתי! פסטה מקמח עדשים…כן…כן …לא קמח חיטה, לא קמח כוסמין…פסטה שעשוייה רק מקמח עדשים. (כן והיא גם נטולת גלוטן)
האמת היא שחיכיתי לפסטה הזאת. קראתי עליה באיזה בלוג אמריקאי.וחיכיתי. תכלס אני אוכלת פסטה לעיתים רחוקות. מעדיפה אוכל פחות מעובד. אבל הייתי חייבת לנסות.
פסטה כתומה + ירקות כתומים = יום כתום והלוואי שהסתיו כבר יגיע
מתכון: פסטת עדשים כתומות, ירקות כתומים וטימין (2 מנות)
חבילת פסטה מעדשים אדומות
לבשל את הפסטה (כמו פסטה רגילה)
1 בטטה קטנה חתוכה לקוביות קטנות
1/4 דלורית חתוכה לקוביות קטנות
2 שיני שום פרוסות דק דק
5 כפות חלב קוקוס
2 כפות מי בישול מהפסטה
טימין מהגינה לקישוט (מוזמנים אלי לקטוף)
בתבנית: דלורית ובטטה לבזוק מעל קצת שמן זית, מלח ופלפל ולהכניס לטוסטר אובן עד שמזהיב ורך.
במחבת: לחמם 2 כפות שמן זית לטגן קלות שום להוסיף דלורית ובטטה ולערבב.
להוסיף חלב קוקוס ולערבב להוסיף 2 כפות מי בישול של הפסטה ואת הפסטה המבושלת, מלח ופלפל ולפזר מעל טימין