כחובבת טבע …סבבה לי טו בשבט…מבחינתי טו בשבט כל השנה…
ופירות יבשים זה נהדר רק אל תתנו לצבעים היפים להטעות אתכם…
למה?
כי מוסיפים להם זרחן, גופרית, חומרי הדברה, סירופ סוכר….וכל זה בשביל להאריך חיי מדף…לזרז תהליכי ייבוש…להדגיש את הצבעים,,,לעשות אותם מבריקים ומגרים…ומתוקים יותר…ובריאים פחות…אז לכו על האורגני – תקנו פחות בכמות ויותר בבריאות.
או
או שתכינו השנה עוגיות מלאות שפע מהטבע:
(30-40 עוגיות תלוי בגודל)
2 חלבוני ביצה
1/2 כוס סוכר קנים
1/2 כוס שומשום מלא
1/4 כוס גרעיני חמנייה
1/4 כוס גרעני דלעת
1/2 כוס פקאן – לקצוץ גס
1/2 כוס קשיו – לקצוץ גס
1/2 כוס שקדים – לקצוץ גס
1/2 כוס פיסטוק
גרדת לימון – מוסיף המון
תרגישו חופשי לשים איזה אגוזים/זרעים שבא לכם…
הכנה:
בקערה: לערבב חלבונים וסוכר.
להוסיף שומשום ואגוזים וזרעים ווגרדת לימון – לערבב עד שהכל מצופה היטב
בתבנית: על נייר אפייה ליצור עוגיות בעזרת שתי כפיות
לאפות בתנוא 170 מעלות כ 10 דקות עד הזהבה.
זהירות לא לשרוף!
לקרר רגע שיתקשו – לפני שזוללים.
הולך נהדר עם חלב שקדים…
ועוד מתכון של כיכר מלאה כל טוב מהטבע
חג שמיח!!!