הכי כיף ללקט…לפגוש בדרך נשים דרוזיות שמלקטות כדרך חיים…
להחליף חוויות ומתכונים…
לבוא הביתה לבשל עדשים ושומר…ולהריח את הטבע בצלחת!
עדשים ושומר
צרור גדול של שומר בר – קצוץ דק
1 בצל גדול – קצוץ דק
1/2 כוס עדשים שחורות (מושרות לילה)
הכנה:
בסיר: לבשל עדשים רק עד שמתחילות להתרכך ולסנן
במחבת: לטגן בשמן זית בצל קצוץ עד שקיפות
להוסיף שומר קצוץ ולערבב על אש קטנה
להוסיף עדשים ומלח ופלפל שחור
לכסות ולבשל על אש קטנה 5 דקות