אהבה ❣️ ותשוקה גדולה לאוכל הם שחיברו אותנו יחד. וכך נולד מיזם משמח לבבות בשם "המטבח הנודד" ???. שהוא למעשה
הקיץ הזה אני חוקרת יצירתיות ?שהיא האיזון בין המוכר לחדששזה לקחת משהו מוכרלהסתכל עליו בצורה קצת אחרתלפרק אותו ולהרכיב מחדש
מנצלת את הזמן שהתפנה לצאת לטבע? ללקט בשדות? ולהכין מרק מרק ברוקולי משגע בשתי דקות??? מה צריך: 2 כפות שמן
מה צריך: 2 שומר פרוס דק דק עדיף במנדולינה 1 תפוז מפולט (הסבר בהערות)* כולל המיץ חבילה קטנה עלי בייבי
כל כך הרבה אנשים נמצאים בימים אלו ביוון מה שעשה לי חשק להעביר את הימים המטורפים האלו מול הים הכחול
זיכרונות?בעודי מטיילת בשדות???וחושבת על שלל ירקות??? (בדיוק שותלת את ירקות החורף בגינה שלי)נזכרתי במסעדה הראשונה שהייתה לאהרוני?(ממש מעניין מאיפה מגיחים
הרבה מהמתכונים שלי נולדים מגעגוע. והגעגוע העכשוי הוא לסיני. בדרך לסיני אנחנו עוצרות במצפה אצל הדס ב"לשה" והדס מכינה ממולשה
קיץ אין חשק לבשל אז היום מתכון בזק לקיץ פסטת אורז שהבת שלי ממש אוהבת וכל כך פשוט ומהיר להכין.מה
קיש קישואים ומוצרלה זה קיש עם סיפור או סיפור עם קיש? בלילות אני חולמת על מתכונים. קישואים. וירקות. ??? בעודי
להיט כדורי טופו זוקיני. תשאלו למה להיט ? כי בת 15 ששונאת טופו אכלה!!!! זה כל כך פשוט וכל כך