כחובבת טבע …סבבה לי טו בשבט…מבחינתי טו בשבט כל השנה… ופירות יבשים זה נהדר רק אל תתנו לצבעים היפים להטעות אתכם…
דלעת במאפינס??? האמת למה לא? המתבגרת הפרטית: "כשאת אומרת לי מאפין דלעת זה עושה לי בחילה…אבל זה ממש…ממש… טעים"… אמרה,
עונת השיעולים והצינונים כבר פה. מסביבי יש כבר מנוזלים ומשתעלים…זה הזמן להתחיל עם חליטות מחממות. חליטת ג׳ינג׳ר דבש,לימון וכורכום – מעולה
מתכון נהדר מתוק ובריא, של לימור תירוש, ליופי של עוגות קטנות של תפוח. 5 דקות הכנה. מתאים בול למשהו קטן
שבועות זה חג לבן. איזה יופי של צבע! מלא אסוציאציות: טוהר, תמימות, קדושה, רוגע, פשטות, הארה, נקיון, מרפא, שלווה, צניעות, כלות,
כל השקדיות שפורחות פה מסביב העלו בי געגוע לכדור המתוק הזה בניחוח גן עדן והדרים. כן. אפשר ורצוי גם מתוקים. לאכול
מבחינתי כל יום חג לטבע כל יום יוצאת לטבע ומתמלאת באנרגיות שלו אבל בכל זאת כיכר של כל טוב הטבע
מכירים אפאם? זה סוג של פנקייק מקמח אורז פופולרי בדרום הודו. על ג'אגרי שמעתם? זה סוכר לא מזוקק שעשוי ממיץ