האמת…אין לי עניין מיוחד עם החגים. פחות מתחברת. בטח לאוכל…(מלבד אוזני המן…משוגעת עליהם) וככה נולדה מסורת שכזו שנה אחת מארחת
אם אתם מחובבי השומר…כמוני…ממש…אבל ממש תאהבו את הסלט המרענן, הקליל, הריחני, הפריך,הצבעוני, הטרי, הטעים והשמח הזה. נקטף הבוקר מגינתי הצנועה…אין
אוהבת להרגיש את חילופי העונות. להקשיב לטבע בכל המובנים שלו. מתחלפת עונה…מתחלפת ארוחת הבוקר שלי…לבשל בריא זה כיף! חזרתי ללחמניות
עץ חדש בגינה שלי! עץ קארי בקרוב יתבשלו פה עלים של קארי. ברור שלא יכולתי להתאפק….קיצ'רי עם עלי קארי! ארוחה
"פנינת היופי" – גריסים – הם דגן עתיק ביותר שמגדלים כבר יותר מ 8,000 שנה. פעם אפילו אפו איתם לחם… אז
הכי יום לקדרה! ארוחה שלמה בקדרה אחת! הכי כיף להכניס לתנור בבוקר לחזור בצהריים בגשם ולהתכרבל עם קדרה. מתכון לקדרה
כל כל הרבה מנגולד צמח לו בגינה שלי חייבת למצוא לו שימוש…. תבשיל חומוס ומנגולד בחלב קוקוס לימוני: 3 כפות
האוכל שלי. 3 תנאים חייבים להתקיים: 1. טעים! 2. פשוט. 3. מיטיב עם הגוף. פלפל בורגול ועדשים. כל התנאים מתקיימים.
לפני… אחרי… איך שראיתי הבוקר כמה תרד צמח לו בגינה שלי ישר בא לי פאלק פניר…אה…פאלק טופו. מתכון: 300 גרם
06:00 בבוקר מתחיל יום הכנת טופו אצל בתיה במטבח. הסיר כבר היה על הכיריים ופולי הסוייה ביעבעו בכיף. טופו פעם