"איך שיר נולד? כמו הצחוק זה מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה…" בדיוק ככה נולד מתכון… מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה… ואז אנשים
כרוב ענק גדל בגינה שלי. וזה בול הזמן המתאים להכין כרוב כבוש פרוביוטי. ולמה להכין כרוב פרוביוטי? כי הכרוב הכבוש מכיל
גשם בחוץ…מבול האש בקמין דולקת אני יכולה לשבת שעות לבהות בלהבות קערת מרק חורפי וסמיך אושר גדול! בול מתאים למרק
באתיופיה התאהבתי בהמון דברים… בטבע, באנשים, בצבעים…באוכל…ובקמח טף. הוא גם טעים…וגם בריא…וגם ללא גלוטן…גם וגם וגם…בול עלי! הטף הוא סוג
כמה מלבב ומשמח לבבות ❤❤❤לצאת ללקט חוביזות. חוביזות אוהבות אדם…וצומחת אפילו בעיר, בגינה מתחת לבית…בשדה קרוב…או בטבע. ואם אין על
אושר גדול ??? חזרתי משבוע בסיני ואחרי כל כך הרבה פיתות בדואיות מרגיש לי ששבוע בלי קמח יעשה לי טוב פסטת
נכון שזה כיף להערים על הילדים לפעמים??? אני בכל אופן אוהבת… אז הקציצות האלו הן דרך מצויינת להכניס קיטניות לילדים
עכשיו יום העצמאות – חג המנגל כמו רוב החגים אצלינו גם יום העצמאות סובב סביב העניין החשוב מכל – אוכל. ואוכל זה
אזוקי…קיטנייה קטנה ואדומה…אחת השוות…שהכי כיף להכין איתה בולונז טבעוני ומהמם. אז הנה כל מה שרציתם לדעת על אזוקי: כוכבת ביפן כבר 4000
הכי כיף ללקט…לפגוש בדרך נשים דרוזיות שמלקטות כדרך חיים… להחליף חוויות ומתכונים… לבוא הביתה לבשל עדשים ושומר…ולהריח את הטבע בצלחת!