טרם הסתיימה עונת הכרוביות…. מישהו חייב לאכול אותן… (אני???) והיום יפיפיות כרובית (בהשראת מתכון ששלחו לי מהאינטרנט): 1 כרובית 1
הכי כיף בערב קר מרק מחמם! היום בא לי מרק ירקרק חורפי ומחמם במיוחד. מרק בריא. ברור. המאש מאד קלה
עץ חדש בגינה שלי! עץ קארי בקרוב יתבשלו פה עלים של קארי. ברור שלא יכולתי להתאפק….קיצ'רי עם עלי קארי! ארוחה
היום נטוס לתאילנד. לביבות בהשראת המטבח התאילנדי. הכי כדאי לעשות חריףףףףף מתכון: 1 פלפל ירוק או אדום קצוץ קטן קטן
בא לכם טעימה קטנטנה ממקסיקו? תתחילו בלביבות בסגנון מקסיקני. אם תאהבו יש עוד המון טעמים לגלות. טעימה קטנטנה ממקסיקו אצלכם
למה לא לאכול לביבה, לעצום עיניים ולהרגיש הודו? היום לביבה בניחוח הודי עם קמח חומוס. יאמי! לזלול כל השנה… מתכון ללביבה
הלביבה הכי טרנדית בעיר…חייבת להיות מקייל… האמת? אני לא מתה על קייל (יודעת – זה לא פוליטקלי קורקט)…אבל דוקא הוא
8 סוגי לביבות. זה מה שאני עושה השבוע. מלקטת ומלבבת 8 סוגי לביבות אהובות במיוחד…. והכבוד הראשון לסלק הראשון שיצא
"פנינת היופי" – גריסים – הם דגן עתיק ביותר שמגדלים כבר יותר מ 8,000 שנה. פעם אפילו אפו איתם לחם… אז
לגמרי יום למרק מתכון לסיר מרק: 1 כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה במיים ומסוננות 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני