חגיגיים…מרשימים…בריאים…והכי חשוב טעימים! בצלים ממולאים! לא מה שחשבתן…ממש ממש קלי קלות…לא תאמינו כמה זה פשוט! ממש כיף! והמילוי כל כך
כמעט כמו באמריקה…אבל ממש פה קרוב…מכירת דלעות על הדרך במושב ליד…ברור שהייתי חייבת לעצור… מכירים דלעת ספגטי? תיכף מבשלת מתכון…
מהרגע שראיתי את הפיתות האלה היה ברור שאני חייבת לנסות…. מהבלוג הנפלא של מיכל בן משה הנפלאה כמה קל…ככה טעים…חוסלו
מעדיפה לאכול מזון כמה שיותר קרוב לצורתו הטבעית וכמה שפחות מעובד. ה…ה…קרקרים האלו …מכינים אותם מזרעים וגרעינים ודגנים בצורתם הטבעית…מלא חלבון
מאז ומתמיד אני אוספת מתכונים…יש לי גזרי עיתונים עתיקים…פינות ממפיות חובקות עולם…פתקים בכל הגדלים…תמיד שמחה לגלות מתכונים חדשים. והנה גיליתי
נותנת להם את כל החופש לגדול…איך שבא להם. בלי שיפוטיות, בלי ביקורת, בלי אפלייה….כל אחד מפתח את האישיות שלו….והם באים
תרד תמיד מזכיר לי פופאי. ופופאי מת על תרד. ואז הוא נהייה חזק כזה ומנצח את כולם. ולי יש עכשיו תרד
אם אתם מחובבי השומר…כמוני…ממש…אבל ממש תאהבו את הסלט המרענן, הקליל, הריחני, הפריך,הצבעוני, הטרי, הטעים והשמח הזה. נקטף הבוקר מגינתי הצנועה…אין
מכירים טפיוקה? 1. הטפיוקה הם בעצם כדורים לבנים שנראים כמו פנינים 2. מיצרים אותה משורש מניהוט (קסאווה /יוקה ) מיובש
איך שגדל הברוקולי בגינה שלי ישר חשבתי על המתכון הזה. הוא האהוב עלי בעולם בגזרת הברוקולי. תגידו "ברוקולי" …ישר חושבת