עכשיו יום העצמאות – חג המנגל כמו רוב החגים אצלינו גם יום העצמאות סובב סביב העניין החשוב מכל – אוכל. ואוכל זה
אזוקי…קיטנייה קטנה ואדומה…אחת השוות…שהכי כיף להכין איתה בולונז טבעוני ומהמם. אז הנה כל מה שרציתם לדעת על אזוקי: כוכבת ביפן כבר 4000
הכי כיף ללקט…לפגוש בדרך נשים דרוזיות שמלקטות כדרך חיים… להחליף חוויות ומתכונים… לבוא הביתה לבשל עדשים ושומר…ולהריח את הטבע בצלחת!
ממש לא מזמן היו בן זוגי היקר ואמו בטיול שורשים באמא רוסייה (תכלס אוקראינה אבל זה same same בשבילי…). כל
מחר שישי…שישי שמזמין קדרה…איזה כיף שחורף בחוץ! והקדרה השווה מכולן…קדרת ירקות שורש וערמונים… אושר!!! קדרת ירקות שורש וערמונים: מיקס של
מרק לובייה ומנגולד – בול לחורף מלא מנגולד בגינה שלי.שילוב מעולה עם לובייה. מכירים לובייה? קיטנייה קטנה עם עין שחורה
לכל מי שפטריות מביאות לו שמחה…חגיגה מושלמת ליום חורפי. בסיר אחד. מרק חגיגת פטריות (4 מנות): 2 כפות שמן זית 1
קציצות טופו ברוטב דלעת קשיו: לרוטב: 500 גרם דלעת 1/4 כוס קשיו מושרה לילה 2 שיני שום עלה מרווה מלח
10 דברים שכדאי שתדעו על הדלעת בדרך להכנת פסטה ברוטב דלעת קוקוס. היא: 1. כתומה 2. טעימה 3. מכילה מלא
חזרתי מתאילנד באטרף על אוכל תאילנדי… נשאר לכם אורז מאתמול ואתם לא יודעים מה לעשות איתו? אורז תאילנדי…ברור… אורז תאילנדי