לא תאמינו מה מצאתי! פסטה מקמח עדשים…כן…כן …לא קמח חיטה, לא קמח כוסמין…פסטה שעשוייה רק מקמח עדשים. (כן והיא גם
ממש אוהבת קישים (אוהבת שהבצק דק דק וקריספי בקצוות) ממש אוהבת תרד (אוהבת שהמלית עדינה ונימוחה כזאת) שילוב מנצח פשוט ובריא יופי
בחיים לא אכלתי שבבי סוייה. איכשהו אף פעם לא נראו לי אכילים….עד כדי כך שממש לא הבנתי למה שאנשים יאכלו
אוהבת להיתקל לגמרי במקרה בדברים שמשמחים אותי. יצאנו אני, הכלבה והאופניים לסיבוב ואז בגינה שלי מאחורי הבית ראיתי איש האיש
ניסתם פעם להתחיל את השבוע בסגול…??? אין על סגול של סלק!!! המרק השבועי שלי: מרק סלק שאני אוהבת במיוחד! ולמה כדאי
הכי כיף בערב קר מרק מחמם! היום בא לי מרק ירקרק חורפי ומחמם במיוחד. מרק בריא. ברור. המאש מאד קלה
אחד עשרה דקות ושלוש עשרה שניות. זה מה שלקח לי להכין ארוחת ערב להיום. מרק כתומים (בהשראת העץ בשלכת שמול
כשהייתי בהריון עם בני הבכור גרנו בניו יורק. כל יום, אבל כל יום, התחשק לי אבוקדו. הייתי קונה כל שבוע שק