למה לא לאכול לביבה, לעצום עיניים ולהרגיש הודו? היום לביבה בניחוח הודי עם קמח חומוס. יאמי! לזלול כל השנה… מתכון ללביבה
הלביבה הכי טרנדית בעיר…חייבת להיות מקייל… האמת? אני לא מתה על קייל (יודעת – זה לא פוליטקלי קורקט)…אבל דוקא הוא
8 סוגי לביבות. זה מה שאני עושה השבוע. מלקטת ומלבבת 8 סוגי לביבות אהובות במיוחד…. והכבוד הראשון לסלק הראשון שיצא
"פנינת היופי" – גריסים – הם דגן עתיק ביותר שמגדלים כבר יותר מ 8,000 שנה. פעם אפילו אפו איתם לחם… אז
הכי יום לקדרה! ארוחה שלמה בקדרה אחת! הכי כיף להכניס לתנור בבוקר לחזור בצהריים בגשם ולהתכרבל עם קדרה. מתכון לקדרה
כל כל הרבה מנגולד צמח לו בגינה שלי חייבת למצוא לו שימוש…. תבשיל חומוס ומנגולד בחלב קוקוס לימוני: 3 כפות
לגמרי יום למרק מתכון לסיר מרק: 1 כוס עדשים ירוקות מושרות ללילה במיים ומסוננות 1 בצל גדול קצוץ דק 3 שיני
5 מרכיבים שהופכים יום אפרפר ליום ירוק במיוחד… מרק תרד ירקרק עם 5 מרכיבים ב 5 דקות מתכון מרק תרד
האוכל שלי. 3 תנאים חייבים להתקיים: 1. טעים! 2. פשוט. 3. מיטיב עם הגוף. פלפל בורגול ועדשים. כל התנאים מתקיימים.
לפני… אחרי… איך שראיתי הבוקר כמה תרד צמח לו בגינה שלי ישר בא לי פאלק פניר…אה…פאלק טופו. מתכון: 300 גרם