עונת השיעולים והצינונים כבר פה. מסביבי יש כבר מנוזלים ומשתעלים…זה הזמן להתחיל עם חליטות מחממות. חליטת ג׳ינג׳ר דבש,לימון וכורכום – מעולה
חזרתי מתאילנד באטרף על אוכל תאילנדי… נשאר לכם אורז מאתמול ואתם לא יודעים מה לעשות איתו? אורז תאילנדי…ברור… אורז תאילנדי
תרד תמיד מזכיר לי פופאי. ופופאי מת על תרד. ואז הוא נהייה חזק כזה ומנצח את כולם. ולי יש עכשיו תרד
מכירים טפיוקה? 1. הטפיוקה הם בעצם כדורים לבנים שנראים כמו פנינים 2. מיצרים אותה משורש מניהוט (קסאווה /יוקה ) מיובש
איך שגדל הברוקולי בגינה שלי ישר חשבתי על המתכון הזה. הוא האהוב עלי בעולם בגזרת הברוקולי. תגידו "ברוקולי" …ישר חושבת
טרם הסתיימה עונת הכרוביות…. מישהו חייב לאכול אותן… (אני???) והיום יפיפיות כרובית (בהשראת מתכון ששלחו לי מהאינטרנט): 1 כרובית 1
הכי כיף בערב קר מרק מחמם! היום בא לי מרק ירקרק חורפי ומחמם במיוחד. מרק בריא. ברור. המאש מאד קלה
עץ חדש בגינה שלי! עץ קארי בקרוב יתבשלו פה עלים של קארי. ברור שלא יכולתי להתאפק….קיצ'רי עם עלי קארי! ארוחה
היום נטוס לתאילנד. לביבות בהשראת המטבח התאילנדי. הכי כדאי לעשות חריףףףףף מתכון: 1 פלפל ירוק או אדום קצוץ קטן קטן
בא לכם טעימה קטנטנה ממקסיקו? תתחילו בלביבות בסגנון מקסיקני. אם תאהבו יש עוד המון טעמים לגלות. טעימה קטנטנה ממקסיקו אצלכם