כל השקדיות שפורחות פה מסביב העלו בי געגוע לכדור המתוק הזה בניחוח גן עדן והדרים.
כן. אפשר ורצוי גם מתוקים.
לאכול בריא ולבשל בריא לא אומר שאין מתוק באזור.
יש מחלקה שלמה של מתוק ובריא.
ואצלי תמיד יש משהו מתוק ובריא בהשיג יד…יש הרבה ביקוש….
שנים ארוכות אני אוספת מתכונים… אובססיבית משהו….יש לי מיליוני פתקים מכל מני מקומות רחוקים וזכרונות טעימים…
חלקם בריאים יותר, חלקם פחות ואז אני עובדת על גרסאות בריאות משלי.
איכשהו אני תמיד זוכרת מאיפה כל אחד…וזה המתוק מתוק הזה מחיים בסדנת יוגה מפעם.
המתוק הזה כל כך פשוט שאין…אין מצב שאתם לא מכינים…
וכל כך טעים…שאין מצב שאתם לא רוצים להיות בגן עדן…יחד איתי…
מתכון לכדורי גן עדן: (30-35 כדורים קטנים)
2 כוסות שקדים טחונים דק + עוד קצת לציפוי
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/2 כוס סוכר קנים/חום
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כפית הל טחון
1/2 כפית קינמון
הכנה:
בסיר: מיץ תפוזים, סוכר, ג'ינג'ר, הל וקינמון לבשל לסירופ על אש קטנה עד שמתחיל להסמיך. ולא יותר כי אז יהיה לזה טעם מר!
זה לוקח משהו כמו 10 דקות עם ערבוב והשגחה.
כשמסמיך מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים טוב טוב.
מכדררים כדורים.
מגלגלים אותם בעוד קצת שקדים טחונים.
הגעתם לגן עדן….
צילומים: מיה חסון