טרם הסתיימה עונת הכרוביות….
מישהו חייב לאכול אותן…
(אני???)
והיום יפיפיות כרובית (בהשראת מתכון ששלחו לי מהאינטרנט):
1 כרובית
1 ביצה
2 כפות בצל ירוק קצוץ קטן
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתוש
1 כפית אבקת קארי
מלח ופלפל שחור גרוס
בבלנדר: לרסק כרובית לפירורים אפשר גם לגרד על פומפייה (יותר עבודה…פחות בשבילי…)
בקערה: לערבב פרורי כרובית, ביצה, בצל ירוק, שום, שמן זית, אבקת קארי, מלח ופלפל שחור.
בתבנית: נייר אפייה. לצקת כף גדושה בתוך רינג (שזה מה שעשיתי פה) או פשוט עם כף. לשטח דק ולתנור חם 200 מעלות עד שמזהיבות היפיפיות.
יו…זללתי את כולן!!!