אוהבת לבשל מתי שבא לי ❤❤❤ ולפעמים ממש אין כח לעמוד במטבח. ותמיד חייבים קיצורי דרך… ומתכונים שלוקחים גג 5
בגינה שלי מלא עגבניות מסביב אז הגיע הזמן לאירוע השנתי זה שהבנות שלי מחכות לו כל השנה… מטבוחה! והפעם הלכתי על
אוהבת פנקיקיים כמוני??? גם פנקייק יכול להיות הרבה יותר מזין ומיטיב עם הגוף שלנו ולהיכנס למטבח שלי. כל מה שצריך
לחיות בגליל קרוב לאדמה מחוברת לטבע מביא איתו הרבה מחשבות. חיבור לגינה ולעונה, לחיים ולבריאות. לבחירות שלנו. חלק מהדבר זה
"איך שיר נולד? כמו הצחוק זה מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה…" בדיוק ככה נולד מתכון… מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה… ואז אנשים
את הבוקר הזה התחלתי עם חשק עז…להכין גרנולה…פשוט כי בא לי. אבל יש מיליון מטלות שמחכות לי ודברים שחייבת לעשות!!! אבל
במקפיא אצלי תמיד יש משהו מתוק מוכנה תמיד לקבל אורחים ככה זה אצל פולניות.. ואחד המתוקים שכ-ו-ל-ם אוהבים ממתק פצפוצי
כרוב ענק גדל בגינה שלי. וזה בול הזמן המתאים להכין כרוב כבוש פרוביוטי. ולמה להכין כרוב פרוביוטי? כי הכרוב הכבוש מכיל
גשם בחוץ…מבול האש בקמין דולקת אני יכולה לשבת שעות לבהות בלהבות קערת מרק חורפי וסמיך אושר גדול! בול מתאים למרק
באתיופיה התאהבתי בהמון דברים… בטבע, באנשים, בצבעים…באוכל…ובקמח טף. הוא גם טעים…וגם בריא…וגם ללא גלוטן…גם וגם וגם…בול עלי! הטף הוא סוג