קיץ
אין חשק לבשל
אז היום מתכון בזק לקיץ
פסטת אורז שהבת שלי ממש אוהבת
וכל כך פשוט ומהיר להכין.
מה צריך:
3 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות דק
2 תפוא בינוניים מבושלים עם הקליפה, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות או 2 קישוא/זוקיני בינוניים חתוכים לקוביות(אין צורך בבישול מראש)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
פסטת אורז (*ראי הערות) מסולסלת מבושלת לפי ההוראות
קצת מלח
ופרמג'ן משובח!
מה צריך:
3 כפות שמן זית
2 שיני שום פרוסות דק
2 תפוא בינוניים מבושלים עם הקליפה, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות או 2 קישוא/זוקיני בינוניים חתוכים לקוביות(אין צורך בבישול מראש)
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
פסטת אורז (*ראי הערות) מסולסלת מבושלת לפי ההוראות
קצת מלח
ופרמג'ן משובח!
הכנה:
במחבת גדולה: לחמם שמן זית להקפיץ שום לדקה
להוסיף קוביות תפוא מבושל או זוקיני חי ל2-3 דקות
להוסיף פסטה מבושלת מסוננת מנוזלים
לערבב
להמליח
להוסיף פטרוזיליה קצוצה ולערבב
לגרד פרמג'ן
ולהנות
***הערות: הכי טעים עם תפו"א צהובים גורמה של הדוד משה
***לא מומלץ לבשל את תפו"א חתוכים כי אז הם יהיו רכים מדי וימעכו
***פסטת אורז ניתן לקנות בחנויות טבע והיא ממש טעימה והרבה יותר קלילה מפסטה מקמח והיא ללא גלוטן
מתכון צמחוני, טבעוני, נטול גלוטן